Håll alltid körens uppgifter aktuella

Blanketten kontaktrapportDet är mycket viktigt att din kör skickar in all uppdaterad information om kören, såsom styrelsens samman­sättning, kontakt­personer etc, efter körens års­möte! På det sättet kan medlems­registret hållas aktuellt för att infor­mations­utskick, inbjud­ningar med mera ska hamna rätt. Men viktigast av allt är att förbundet t ex inte kan ge kören några bidrag om aktuella uppgifter saknas.
   Fyll i uppgifterna för din kör på den här blankettens bägge sidor och posta eller bifoga den i ett mejl till skatt­mästaren. Det går bra att fylla i blanketten direkt på datorn.

Kontaktrapport

Blanketten kontaktrapportDin körs sida – körens skyltfönster utåt

Tanken med medlemskörernas egna sidor här på förbundets webbplats är att de ska fungera som marknads­föring och ett sorts skylt­fönster.
   Skicka in text och bild med presentation av kören till infomästaren och skicka på nytt så fort något förändras (som att kören till exempel ska genomföra ett projekt eller har varit på resa).

Kontaktuppgifter:
Skattmästare