Medlemsförmåner

Bidrag för projekt och samverkan
PengarUtefter medlemskörers behov och önskemål ger förbundet projektbidrag och samverkans­bidrag* i form av reda pengar, anordnar kortare kurser och symposier men också längre projekt som till exempel utmynnar i gemensamma konserter.
(* Bidrag vid samverkanskonserter ges med 1000 kr per kör och tillfälle.
Bidrag för kompetensutveckling
KompetensutvecklingscheckAlla förbundets medlemskörer har rätt till en årlig så kallad kompetens­utvecklings­check, alltså bidrag till kör­medlemmars egen kompetens­utveckling.

Läs om kompetensutvecklingschecken
Försäkring
Livboj för körenDe körer som så önskar har möjlighet att teckna en riktigt bra medlemsförsäkring till ett kalaspris.

Läs om medlemsförsäkringen
Kunniga förbundsdirigenter
Våra oerhört duktiga förbundsdirigenter erbjuder sin kunskap för korister att ta del av:
Göran Lindgren Monica Åslund Bo Selinder
  Läs om våra förbundsdirigenter
Hjälp med marknadsföring
Marknadsföring genom till exempel affischeringUtöver att körer får en egen presentationssida här på förbundets webbplats kan vi även förmedla hjälp med att utforma affischer, programblad, annonser och liknande för körers konserter och evenemang. Kontakta infomästaren om detta.

Infomästarens kontaktuppgifter
Bidrag till jubilerande körer

RosbukettFörbundet har som tradition att uppvakta jubilerande med­lemskörer, oavsett hur länge dessa varit anslutna till NKF.

Meddela bara skattmästaren eller använd blanketten nedan så kommer vi med glädje!

Körens ålder Belopp
10 år 1 000 kr
20, 30 och 40 år 1 500 kr
50, 60, 70, 80 och 90 år 2 500 kr
100 år * 5 000 kr
Utöver detta får kören motta en blomsteruppsättning.
(* Därefter som från början vart tionde år.

Gör ansökan

Ansökningsblankett
Blanketten Bidragsansökan Använd denna blankett för ansökan av bidrag avseende:
• Kompetensutvecklingscheck
• Samverkansbidrag
• Jubileumsbidrag
• Projektbidrag
• ...eller någonting annat
Blankett för bidragsansökan
Fyll i uppgifterna, skriv ut och underteckna. Posta eller bifoga sedan blan­ketten i ett mejl till skatt­mästaren. Notera att det går att fylla i blan­ketten direkt på datorn.
  Skattmästarens kontaktuppgifter
<< Verksamhet Kompetensutvecklingscheck >>