Kören Northern Light sjunger om KärlekAnmälan till Northern Light sjunger om Kärlek

Här kan du anmäla dig till förbundets gemensamma projekt Northern Light sjunger om Kärlek. Fyll i fälten nedan och klicka därefter på knappen Skicka anmälan, så sänds din anmälan elektroniskt till mig.

Vill du hellre fylla i, skriva ut och posta en pappersblankett finns den som ned­laddnings­bart PDF-dokument här: Anmälan

❶  Inget medlemskap i NKF krävs för att delta i projektet, utan alla som vill sjunga i kören är välkomna! Vi bjuder på ett års medlemskap i förbundet om du inte redan är ansluten.
❷  Skicka in en anmälan per person. Är ni flera som vill anmäla er, fyll i uppgifterna för var och en.
❸  En kvittenssida visas därefter på skärmen. Genom att klicka på knappen Återgå till sidan Anmälan kommer du till­baka till den här sidan.
❹  Anmälan och betalning vill vi ha så snart som möjligt.
Kostnad för dig som korist: 350:–  Då ingår allt förutom mat och dina resor.

Betalning görs till NKFs plusgiro 401 33 84–5. Ange avsändare så att vi vet vem betalningen kommer från.

Du kommer att få noter och tillgång till ljudfiler för egen stämövning på hemmaplan.
Målet är att detta ska finnas klart innan sommaren.

Hjärtligt välkommen till Northern Light 2017–2018!
Marie-Charlotte Bergh

För- och efternamn
Postnummer fem siffror utan mellanslag
Postort